Ook Emily Blunt in filmversie Into The Woods

Actrice Emily Blunt gaat ook een rol spelen in de filmversie van de musical Into The Woods. De opnames voor deze film starten in september dit jaar. Eerder werd al bekend dat Meryl Streep en Johnny Depp een hoofdrol zullen spelen.

Jake Gyllenhaal en Chris Pine zouden ook in de race zijn voor een rol, zij zullen de  twee verwaande prinsen gaan spelen. De heks wordt gespeeld door Meryl Streep  en Johnny Depp wordt de wolf. Emily Blunt zal de vrouw van de bakker gaan spelen.

Emily won in 2007 een Golden Globe voor haar bijrol in de televisiefilm Gideon’s Daughter en werd dat jaar voor eenzelfde beeldje genomineerd voor haar bijrol in de bioscoopfilm The Devil Wears Prada.

Het verhaal
In de musical lopen verhaallijnen en personages van verschillende bekende sprookjes van de Gebroeders Grimm, waaronder Roodkapje, Raponsje, Doornroosje en Assepoester door elkaar. Zij vormen samen met nieuwe elementen een verhaal over een Bakker en zijn vrouw, die een kind wensen. De Heks in het verhaal heeft echter een vloek over hen uitgesproken, waardoor ze onvruchtbaar zijn. Volgens de Heks zal de vloek pas opgeheven worden als zij in het woud vier voorwerpen verzamelen: een melkwitte koe, het vlasblonde haar, de bloedrode mantel en een glazen muiltje. Maar in het woud ontdekken zij Sjaak (van de bonenstaak), Raponsel, Roodkapje en Assepoester die hun eigen wensen proberen te vervullen. Ze komen tot het inzicht dat het nastreven van hun wens gevolgen heeft voor de anderen en staan voor de keuze: in hoeverre is het vervullen van hun eigen wens belangrijker dan de verantwoordelijkheid voor het welzijn van anderen?

Rob Marshall gaat de verfilming regisseren, hij regisseerde eerder al de musicals Chicago en Nine.
John DeLuca produceert samen met Marc Platt (o.a. Wicked), Rob Marshall (o.a. Cabaret) en Walt Disney Pictures.

Het is nog niet bekend wanneer de film in première zal gaan.

Lees ook:Verfilming ‘Into the Woods’ start in september
Lees ook:Musical ‘Into the woods’ verfilmd
Lees ook:Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) komt met De Tovenaar van Oz
Lees ook:‘Chantal Janzen in Wicked’
Lees ook:Castwissel in Broadway musical Wicked

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>