Vernieuwde Miss Saigon op Broadway en West End

The New York Post maakte gisteren bekend dat er volgend jaar een revival van de hitmusical Miss Saigon te zien zal zijn op West End en Broadway.

De vernieuwde versie van Miss Saigon zal begin 2014 te zien zijn in het Londense Prince Edward Theatre, de musical zal Jersey Boys vervangen. Later dat jaar zal Miss Saigon te zien zijn op Broadway waar de musical in 1989 voor het eerst te zien was.
In Nederland was Miss Saigon te zien in 1996 en in 2011.

Laurence Connor en James Powell gaan de vernieuwde versie produceren. Over de cast is nog niets bekend.

Miss Saigon speelt zich af in de laatste maanden van de Vietnamoorlog en de eerste jaren daarna. De Amerikaanse soldaat Chris wordt verliefd op het Vietnamese meisje Kim, na de ontmoeting in de nachtclub Dreamland. Dreamland staat onder leiding van De Regelaar die alles doet om zijn visum voor Amerika te krijgen., Tijdens de plotselinge ontruiming van Saigon raken de geliefden elkaar kwijt. Chris wordt naar de Verenigde Staten gebracht, terwijl Kim in Vietnam achterblijft. De vraag is of zij elkaar ooit nog terug vinden…?

Lees ook:Musical Miss Saigon verlengd tot eind mei
Lees ook:Kaartverkoop Miss Saigon 21 april van start
Lees ook:Helicopter Miss Saigon landt op Schiphol
Lees ook:Laatste voorstelling ‘Miss Saigon’ op 8 juli 2012
Lees ook:Brigitte Heitzer wordt Ellen in Miss Saigon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>