Houdini-musical verder zonder Hugh Jackman

Hugh Jackman gaat niet meer in de Broadway-musical over het leven van Harry Houdini spelen. De acteur blijkt achteraf toch niet genoeg tijd te hebben om de rol op zich te nemen en trekt zich terug, laat hij weten in een verklaring.

“Ik heb heel veel respect en bewondering voor het team en ik wens iedereen het beste. Ik weet dat ze behoorlijk op weg zijn om er iets bijzonders van te maken”, aldus Hugh. De producer van het stuk laat weten dat het geweldig was geweest als Jackman mee had gedaan. “Maar wij gaan door met het team.”

Lees ook:Hugh Jackman organiseert concerten tijdens pauze opnames ‘Les Miserables’.
Lees ook:Stephen Schwartz maakt Schikaneder de Musical
Lees ook:Video: Preview Les Misérables
Lees ook:Verfilming van hitmusical Wicked
Lees ook:Les Miserables live featurette nu te bekijken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>