Carly Rae Jepsen als Assepoester op Broadway

Carly Rae Jepsen maakt in februari 2014 haar debuut op Broadway. De zangeres, bekend van haar grote hit Call me maybe, is 3 maanden lang op de planken te zien als Assepoester.

Jepsen vervangt Laura Osnes, die een jaar lang de heldin van het sprookje in de musical speelde. “Broadway is al sinds ik een klein meisje was een droom van me”, laat de 28-jarige Canadese weten in een reactie aan Amerikaanse media. “Ik kijk ernaar uit dit verhaal samen met deze getalenteerde cast te vertellen.”

De musical Rodgers & Hammerstein’s Cinderella is een bewerking van een gelijknamige televisiemusical uit 1957 met Julie Andrews in de hoofdrol. Jepsen is niet de enige beroemde toevoeging aan de cast het komende jaar. Fran Drescher, bekend van de comedieserie The Nanny, gaat vanaf februari Assepoesters boze stiefmoeder spelen.

 

Lees ook:And the nominees are…
Lees ook:Breek je been en ga gratis naar Sound of Music!
Lees ook:Julie Harris overleden
Lees ook:Julie Andrews keert terug op het podium
Lees ook:“Rodgers & Hammerstein’s Cinderella” stopt na twee jaar op Broadway

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>