Musical Tupac stopgezet

Holler If Ya Hear Me, de Broadway-musical over rapper Tupac Shakur, wordt stopgezet na 55 voorstellingen. Dit maakte producer Eric L. Gold bekend. De laatste voorstelling is op 20 juli a.s. op Broadway.

Nadat de voorstelling over de in 1996 doodgeschoten rapper wisselende recensies kreeg na de opening vorige maand, lukte het niet om de theaterzaal gevuld te krijgen. Er werd een budget uitgetrokken van 8 miljoen dollar om de musical te maken, maar vorige week was er slechts 154.948 dollar omzet.

“We zijn trots om onderdeel te zijn van deze baanbrekende productie. Iedereen heeft zich professioneel en met passie ingezet. Het is verdrietig dat we wegens financiële problemen de productie op Broadway niet kunnen voortzetten“, meldde Gold in een statement. De verliesgevende voorstelling is komende zondag voor het laatst te zien.

Lees ook:The Lion King: musical met hoogste omzet op Broadway
Lees ook:Tupac Shakur-musical op Broadway
Lees ook:The Lion King levert miljard dollar op
Lees ook:Musical Tupac Shakur vanaf 26 mei te zien op Broadway
Lees ook:Doek valt voor musical Cats op Broadway

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>