Love Never Dies komt naar Hamburg

Love Never Dies, het vervolg op The Phantom Of The Opera, komt naar Hamburg, Duitsland. Dit heeft Stage Entertainment DE vandaag bekendgemaakt. De musical gaat herfst 2015 in première onder de titel “Liebe Stirbt Nie“. Het is de eerste keer dat het stuk in Duitsland wordt uitgevoerd. Liebe Stirbt Nie zal spelen in het Stage Operettenhaus, waar Rocky – Das Musical momenteel nog speelt tot 19 augustus 2015. De cast van Liebe Stirbt Nie is nog niet bekendgemaakt, net als in het origineel zijn de grootste rollen weggelegd voor de Phantom en Christine.

The Phantom of The Opera ook nog te zien

Momenteel draait The Phantom Of The Opera (Duits: Das Phantom Der Oper) zelf nog in Hamburg, in Stage Theater Neue Flora. De musical is nog tot en met 30 september 2015 te zien, waarna de productie naar Oberhausen verhuist. De cast van deze productie is nog onbekend, mogelijk gaan enkele castleden vanuit Hamburg mee naar Oberhausen.

De Hamburg productie zelf heeft al enkele Nederlandse artiesten verwelkomt in de cast. Zo was Michelle van de Ven, bekend van onder andere Aspects of Love en Next to Normal, in twee verschillende speelperiodes te zien als de understudy van Christine. Haar laatste optreden als Christine vond plaats eind oktober 2014. Lauri Brons, die te zien was in Dokter Dolittle, treedt momenteel op als de alternate Christine. Guido Gottenbos, Les Misérables en meer, speelt de rol van Monsieur André al sinds de première. Verder zijn Linda Veenhuizen (Ensemble, Page, u/s Madame Giry), Marcel Jonker (Ensemble, Joseph Buquet, u/s Don Attilio) en Oedo Kuipers (Swing, u/s Raoul) te zien.

Lees ook:Nieuw theater in Hamburg van Stage Entertainment
Lees ook:Wicked in Oberhausen?
Lees ook:Jubileum concert ‘The Phantom of the Opera’ in de Royal Albert Hall Londen
Lees ook:Staande ovatie tijdens premiere ‘Love Never Dies’
Lees ook:Win de DVD ‘Love Never Dies’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>