Cirque Éloize viert jubileum in Carré

Het internationale circusgezelschap Cirque Éloize viert morgen in Carré de duizendste voorstelling van haar veelgeprezen theaterproductie iD. Dat heeft het theater vandaag laten weten.

iD ging in 2009 in première en werd inmiddels door ruim een miljoen mensen in meer dan 23 landen bezocht. De voorstelling, die door de pers lyrisch werd ontvangen, beleefde zijn Nederlandse première op 25 juni en staat nog tot en met zondag 19 juli exclusief in Carré. Daarna vertrekt het Canadese gezelschap voor een tournee naar de Verenigde Staten.

iD is de negende productie van Cirque Éloize, die sinds de oprichting in 1993 ruim vierduizend keer heeft opgetreden in meer dan 440 steden in veertig landen. De groep wordt vaak omschreven als ‘het streetwise zusje van Cirque du Soleil’. De Canadese groep biedt een mix van theater, urban dans en dertien verschillende circusdisciplines, zoals jongleren, trampolinespringen en acrobatiek.

www.carre.nl 

 

Lees ook:Cirque Éloize viert jubileum in Carré
Lees ook:Spektakelcircus met een vleugje West Side Story
Lees ook:Koninklijk Theater Carré biedt Nederlands leukste fietsers gastrol in spektakelcircus iD van Cirque Éloize
Lees ook:Online VIP-Tickets winnen voor Cirque du Soleil
Lees ook:100ste Mamma Mia!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>