Berget Lewis schittert op Java Jazz Festival naast David Foster

Berget Lewis geeft samen met David Foster, Eric Bennet en Lea Simanjuntak twee concerten op het International Java Jazz Festival in Jakarta. De eerste van de twee concerten heeft afgelopen zaterdag plaatsgevonden en haalde meteen de voorpagina van de Jakarta Post.

‘Het is voor mij een waanzinnige eer om naast deze muziek grootheid te mogen optreden. Mijn hele generatie is opgegroeid met zijn hits’ zegt Berget. David Foster, die 16 Grammy’s op zijn naam heeft staan, was overdondert door het vocale geweld en het inlevingsvermogen van Berget. ‘She just killed it’ samen brachten ze onder andere zijn nummers ‘Through the Fire’, And I’m telling you’ en ‘Unbreak my heart’

Naast de twee optredens met David Foster treedt  Berget ook op met haar eigen band op het festival en zal Berget twee concerten geven met David Foster, Eric Bennet en Lea Simanjuntak in Motion Blue op 11 en 12 maart in Jakarta.

Op het Java Jazz Festival staan dit jaar o.a. Sting, Robin Thick, Patti Austin, Level42 en Candy Dulfer.

Lees ook:Droomhoofdrol Dreamgirls voor Berget Lewis
Lees ook:Musicalsterren op Gospelfestival
Lees ook:Phantom-actrice overleden
Lees ook:Hugh Jackman organiseert concerten tijdens pauze opnames ‘Les Miserables’.
Lees ook:Top Nederlandse musical-artiesten in de Ziggo Dome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>