Repetities Sprookjesboom de Musical van start

Vorige week was de cast van Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest voor het eerst bij elkaar om te repeteren voor de nieuwste musicalproductie van de Efteling. In totaal 6 volwassen acteurs en 22 kinderacteurs gaan de komende tijd aan de slag om teksten, liedjes en danspassen te oefenen. Aan Wieneke Remmers de eer om samen met de kinderen de taart aan te snijden.

Op 27 september gaat Sprookjesboom de Musical in première in het Efteling Theater. Vanaf dan sluiten iedere voorstelling ook nog 7 ‘nieuwe’ kinderacteurs aan, die eenmalig mee mogen spelen in de musical.

Voor deze, en alle andere kinderen die thuis ook willen repeteren, staan op You Tube speciale videomuziekclips gemaakt met liedjes uit de musical. In de videoclips worden kinderen door de muziekjuffrouw (Wieneke Remmers) uit de musical uitgenodigd om alvast de dansjes en liedjes te oefenen. Bekijk hier de nieuwste videoclip van het lied ‘Zangles’:  https://www.youtube.com/watch?v=B1Wyzda-jMs

Lees ook:24 kinderkoren doen auditie voor nieuwe Sprookjesboom musical
Lees ook:Wolf op zoek naar eigen strijkorkest
Lees ook:Wieneke Remmers in Sprookjesboom de Musical
Lees ook:Wieneke Remmers speelt vanavond in The Sound of Music
Lees ook:Première Sprookjesboom de Musical – een Wonderlijk Muziekfeest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>