Perspresentatie: Sterrencast musical Grease

Naast Tim Douwsma, Vajèn van den Bosch en René van Kooten spelen ook Tommie Christiaan en Mylène D’Anjou een rol in de nieuwe musical Grease. Tommie zal de rol van Kenickie spelen, de beste vriend van Danny. Mylène speelt Miss Lynch, de directrice van Rydell Highschool. Dit heeft algemeen directeur en producent Albert Verlinde van Stage Entertainment Nederland vandaag bekend gemaakt tijdens een perspresentatie.

‘Grease’ is dankzij de succesvolle filmversie van 1978 een klassieker. Deze legendarische kaskraker met John Travolta en Olivia Newton-John trok een miljoenenpubliek en werd overladen met prijzen. Grease-liedjes als ‘You’re the one that I want’, ‘Summer nights’ en ‘Hopelessly devoted to you’ groeiden uit tot tijdloze hits die al jaren jong én oud in beweging brengen.

Albert Verlinde vertelt zelf over Grease: “Dit wordt weer de eerste grote reizende productie dit seizoen van Stage Entertainment. Voor mij is het natuurlijk de tweede keer dat ik deze show produceer. 10 jaar geleden maakten we de versie waarin Jim Bakkum zijn debuut maakte en hij is heel veel musicals daarna gaan doen. In deze versie hebben we Tim Douwsma bereid gevonden om de rol van Danny Zuko te spelen en daar zijn we ongelooflijk blij mee. Samen met Vajèn van den Bosch hebben we echt een droomkoppel kunnen samenstellen.
Grease blijft een fenomeen voor jong en oud. Het is echt bijzonder dat dit verhaal zo in het collectief geheugen blijft zitten. Het verhaal wordt nooit oud en blijft altijd actueel!”

Tommie Christiaan
Tommie was onder meer te zien in Dirty Dancing, All Shook Up, Love Me Tender. Hij was één van de tien finalisten in het televisieprogramma Op Zoek Naar Joseph, totdat hij de competitie moest verlaten voor de hoofdrol (Troy Bolton) in High School Musical. Twee jaar later bemachtigde Tommie de hoofdrol in de musical Zorro via het televisieprogramma Op Zoek Naar Zorro. Aansluitend speelde hij de mannelijke hoofdrol in Disney’s The Little Mermaid. Daarnaast vertolkte Tommie een hoofdrol in de Nederlandse speelfilms Afblijven (2006) en Dansen op de Vulkaan (2014).

Mylene D’Anjou
Mylène volgde zanglessen bij onder anderen Karin Bloemen en Joe Chamberlain (New York). Tussen 1993-2013 maakte zij haar eigen cabaretvoorstellingen. Ook was ze in tal van musicalproducties te zien waaronder Mamma Mia, Ciske de Rat, Pinoccio en Geboren Vrienden. Op het gebied van Film en TV was ze o.a. te zien in Gebak van Krul, Kopspijkers en Ook dat nog. Momenteel is ze op tv te zien in ’Komt een man bij de dokter’ en staat ze met de Powervrouwen op het toneel.

De musical Grease wordt in samenwerking met Music Hall en de 20 grootste regiotheaters geproduceerd en gaat 13 september in première.

Bekijk hier het videoverslag!

Foto’s zijn eigendom van MusicalBlog

Lees ook:Grease: eerste foto Tim Douwsma en Vajén van den Bosch onthuld
Lees ook:Albert Verlinde Entertainment stopt op Twitter
Lees ook:Joop van den Ende en Albert Verlinden doen het samen
Lees ook:Jim Bakkum speelt hoofdrol in Flashdance
Lees ook:V&V Entertainment wordt Albert Verlinde Entertainment

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>