Perspresentatie: Musicals in Concert 2015

Vandaag waren we bij de perspresentatie van Musicals in Concert 2015 in Ziggo Dome Amsterdam. Na een welkomstwoord van producent Jeroen Dona en artistiek leider Maurice Wijnen, kunnen we genieten van een voorproefje van de musicalsterren die vandaag aanwezig waren. Helaas was niet de voltallige cast aanwezig. Maar samen met Simone Kleinsma en Stanley Burleson (die overigens ook verantwoordelijk is voor alle choreografie), brachten René van Kooten, Anouk Maas, William Spaaij, Mariska van Kolck en boyband B-Brave een lied ten gehore als voorproefje voor de jaarlijkse musicalconcerten.

Bekijk de video van de presentatie en het lied hier!

Musicals in Concert is een feest der herkenning met alle grote hitsongs die de musical zo populair hebben gemaakt in Nederland. In november 2014 vond de allereerste editie van het unieke evenement Musicals in Concert in de Ziggo Dome Amsterdam plaats. Nooit eerder stonden Nederlands grootste musicalsterren waaronder Chantal Janzen, Simone Kleinsma, Jamai Loman, Freek Bartels, Stanley Burleson, René van Kooten en Carolina Dijkhuizen samen op één concertpodium. Ook Nederlands eigen West End sterren Willemijn Verkaik (Wicked, Londen) en Celinde Schoenmaker (Les Misérables, Londen) keerden speciaal voor dit concert terug naar Amsterdam.

De artiesten die dit jaar te zien zijn:
- Simone Kleinsma
- Pia Douwes
- Stanley Burleson
- René van Kooten
- Willemijn Verkaik
- Anouk Maas
- Mariska van Kolck
- Freek Bartels
- William Spaaij
- Berget Lewis
- B-Brave

Creatives:
Choreograaf: Stanley Burleson
Muzikaal leider: Eric van Tijn
Artistiek leider: Maurice Wijnen
Producent: RTL Entertainment, Stage Entertainment Nederland en Ziggo Dome Amsterdam

Musicals in Concert is op 13 en 14 november 2015 te zien in Ziggo Dome Amsterdam, tickets zijn al verkrijgbaar.


Foto’s van MusicalBlog

Lees ook:Musicals in Concert terug in november 2015
Lees ook:Musicals in Concert ook in 2015
Lees ook:Musicals in Concert: Jamai Loman en Celinde Schoenmaker toegevoegd aan sterren line-up
Lees ook:Nederlandse musicalsterren bereiden zich voor op Ziggo Dome debuut met Musicals in Concert
Lees ook:Mariska van Kolck alternate van Simone Kleinsma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>