Nieuwe single van Herman Brood gepresenteerd


Tijdens de presentatie van Chez Brood, de theatervoorstelling over Herman Brood, is een nieuwe single van Brood gepresenteerd. Voor het nummer When I Get Home, dat een belangrijke rol in de voorstelling heeft, maakte dochter Lola Brood de hoes.

Stefan Rokebrand, die Brood speelt in het stuk, vertolkte in Paradiso een versie van het nummer in aanwezigheid van de familie Brood. Naast de presentatie van de single ontving Rokebrand uit handen van Xandra Brood een paspoort van de kunstenaar en muzikant, die in 2016 70 jaar zou zijn geworden. In een filmpje zagen de aanwezigen hoe Rokebrand zich inleeft in zijn rol met een tatoeage die hij van Henk Schiffmacher kreeg.

Door de grote betrokkenheid van weduwe Xandra, dochter Lola en zus Beppie Brood is Chez Brood een eerlijk en liefdevol portret waarin precaire onderwerpen niet worden gemeden. Bart Chabot schreef het script voor een voorstelling waarin we Herman, naast junk en rebel, ook leren kennen als vader en echtgenoot.

Een voorstelling waarin hits als Saturday NightMy Way en Never Be Clever uiteraard voorbij komen, live gespeeld door een band onder leiding van Jan Rot. Met Stefan Rokebrand als Herman Brood, Owen Schumacher als Bart Chabot en Tibor Lukács als Jules Deelder. Het stuk wordt geregisseerd Victor Löw.

Chez Brood is vanaf januari in het hele land te zien en gaat op 4 februari in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

When I Get Home op Spotify: https://open.spotify.com/album/5uhTsjoH837xSOkYWrrkKp

Henk Schiffmacher tatoeëert Stefan Rokebrand: https://www.youtube.com/watch?v=dHpwIhWxRcY

Fotograaf: Raymond van Olphen

Lees ook:Herman Brood na vijftien jaar terug op de planken
Lees ook:Chez Brood: Tibor Lukács kruipt in huid van Jules Deelder
Lees ook:Stefan Rokebrand vertolkt rol Herman Brood
Lees ook:Owen Schumacher in Chez Brood
Lees ook:Cast nummer 7 van Soldaat van Oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>