Poll: Chantal en Jim in Wicked, wat vinden we er van?

Officieel is het nog niet bevestigd, maar het mag duidelijk zijn dat Jim Bakkum (Fiyero) en Chantal Janzen (Glinda) in Wicked gaan spelen. Om ons heen horen we veel verschillende reacties. De een is enthousiast, de ander zeer teleurgesteld. Wicked is toch wel dé musical waar velen naar uit hebben gekeken. Tijd dus om ons af te vragen: wat vinden jullie van de keus voor Chantal en Jim? Laat het weten in de poll hieronder of reageer onder het artikel…

Wat vind jij van de keus voor Jim en Chantal voor de musical 'Wicked'?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Poll Musicalblog.nl vijf jarig bestaan
Lees ook:Onverwacht vertrek uit ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:Video: Chantal Janzen nu al moe door ‘Wicked’
Lees ook:De draak uit ‘Wicked’ hangt!
Lees ook:Willemijn Verkaik is ‘Wicked Personality 2011′ geworden

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Poll: Chantal en Jim in Wicked, wat vinden we er van?

 1. bas

  Leuk, ik ben benieuwd. Het is zeker niet mijn eerste keuze, maar dat dacht ik ook met Kim-Lian in Legally Blonde en die verraste compleet! Dus hopelijk laat ik me blij verrassen! (Anders heeft Chantal nog altijd haar geweldige understudy!)

    /   Reply  / 
 2. Suzan

  Ik denk dat ze perfect getypecast is en dat geldt ook voor Jim. Beide passen qua uiterlijk precies in het plaatje van de personages, zoals die ook in Eng en Dui worden gespeeld. Of ze het zangtechnisch ook gaat redden, gaan we zien. Ze hebben wel allebei de timing die nodig is voor de grappige scènes. Dus qua vakmanschap kan ik me wel in de keuze vinden. Ik had alleen graag eens wat andere mensen gezien, nieuwe gezichten…

    /   Reply  / 
 3. tim

  beetje jammer dat de casting blijkbaar meer om ‘is het een ster?’ gaat dan om ‘is ze/hij geschikt?’..

  begrijp me niet verkeerd hoor, Jim kan de rol best zingen en qua spel is er ook niet zóóveel diepte, dus dat kan ie wellicht ook wel, en hij ziet er goed genoeg uit voor de rol..maar hij beweegt niet goed genoeg om de rol van fiyero ‘smooth’ te kunnen spelen..beetje jammer. en eigenlijk kan ie ook niet acteren.
  En ook chantal is eigenlijk wel goed voor de rol – ze is heel mooi en heeft een gave in komische timing. ze kan de rol spelen en dansen dat zeker, maaaaar ze is ECHT geen sopraan! Nooit dat zij hetzelfde kan als Kristin Chenoweth of Megan Hilty..

  Laten we hopen dat Willemijn of Renée nog wel gecast worden :)

    /   Reply  / 
 4. bas

  Willemijn is al gecast! Die gaat het hier sowieso beginnen. Renee zal het in het begin alternaten en daarna volledig overnemen!
  Merk ook dat Ianthe Tavenier understudy G(a)linda is en Niels Jacobs Boq!!!

    /   Reply  / 
 5. merel

  I love wicked :) :) so í don’t care i saw it on broadway so nothing can top that :)

  xoxo

    /   Reply  / 
 6. Anna

  Chantal was GEWELDIG als Glinda. Ik heb andere producties natuurlijk niet kunnen zien, maar toch kan ik me haast niet voorstellen dat er iemand is die haar evenaart. Dankzij haar is Wicked nu één van mijn fandoms, Glinda mijn favoriete personage en ben ik heel anders naar Chantal gaan kijken. Niks dan lof voor hoe ze Glinda heeft neergezet, het was fantastisch en had niet beter gekund. Ik heb gehuild toen uitkwam dat ze stopte met Glinda en vind het nog steeds vreselijk jammer dat ik haar mijn tweede keer naar Wicked niet meer Glinda zal zien spelen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>