A Touch of Pink

We tellen af… nog twee nachtjes slapen en dan zullen we "the time of our lives hebben". Althans, als we Joop van den Ende Theaterproducties mogen geloven. Want a.s. zondag gaat de nieuwe hitmusical Dirty Dancing in première. Vanaf 16:00 worden we verwacht op de, zeer waarschijnlijk, roze loper. De dresscode is feestelijk met een 'touch of Pink'. Wij gaan alvast op zoek naar roze accessoires, oefenen vast onze Mambo-danspasjes en tellen af naar zondag…

Lees ook:Roze Loper: Première Grease!
Lees ook:Pink is my favourite color…
Lees ook:Win een roze Vespa!
Lees ook:‘We Will Rock You’ première met ‘a touch of rock’
Lees ook:Joseph Update: de benjamin verlaat de show

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “A Touch of Pink

  1. Pingback: Musicalblog.nl bestaat 1 jaar! | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>