Video: Galapremiere Les Misérables met optreden musicalcast

Gisteren vond de galapremière plaats van LES MISÉRABLES in het Pathé Tuschinski Theater te Amsterdam. Vooraf aan de film was er een optreden van enkele Nederlandse musicalsterren uit de Nederlandse productie: Nurlaila Karim, Susan Seegers, Celine Purcell, Tony Neef, Freek Bartels en Jamai Loman. Onder begeleiding van een ensemble, dat voor deze gelegenheid speciaal was samengesteld, zongen ze een aantal bekende nummers, waaronder “Mijn droom”, “Heel alleen” en “Nog een dag”.

Verder waren er ook andere BN’ers aanwezig, waaronder Joop van den Ende, Karin Bloemen, Ferry Doedens, Ruud Feltkamp, Noortje Herlaar, Henk Poort, Marjolein Keuning, Juliette van Ardenne, Peter Tuinman, Annemarie Oster, Jan des Bouvrie, Tess Milne, Paul Turner, Ymke Wieringa, Maurice Wijnen, Pia Douwes en Joke de Kruijf. Zie een video-impressie hieronder.

Vandaag werd ook nog eens bekend dat de film genomineerd is voor maar liefst acht Oscars, waaronder die voor beste film, beste hoofdrol (Hugh Jackman), beste bijrol (Anne Hathaway) en beste muzieknummer (Suddenly).

 

Lees ook:Henk Poort wil niet in Bananasplit
Lees ook:Ferry Doedens beleeft première in Wicked!
Lees ook:GTST sterren bezoeken collega Christophe Haddad bij ‘Zorro’
Lees ook:Ferry Doedens wordt alternate Fiyero in ‘Wicked’!
Lees ook:Bekende Nederlanders te horen in ‘De Nieuwe IJstijd’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>