Rapunzel De Musical in première

Zondag is in Parktheater Eindhoven de nieuwe familievoorstelling Rapunzel De Musical in première gegaan. Rapunzel de Musical is het achtste sprookje welke Van Hoorne Entertainment in het theater brengt. Sita speelt de rol van de mooie Rapunzel met de magische lange vlecht. Net als bij de reguliere voorstellingen waren nagenoeg alle kinderen verkleed als prins of prinses. 
Ook deze voorstelling is geschikt om met de hele familie naar toe te gaan. Veel humor en vrolijke muziek. Het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, zijn terug in deze voorstelling en staan wederom garant voor hilarische scenes. Na afloop van de voorstelling is er altijd een uitgebreide meet & greet.

Rapunzel De Musical, tot en met 12 juni 2016 staat deze familiemusical nog met 150 voorstellingen in heel Nederland.  Kijk voor de speellijst op www.Rapunzel De Musical.nl

Fotograaf: Levin den Boer

Lees ook:Repetities Rapunzel De Musical van start!
Lees ook:Repetities Hans & Grietje De Musical gestart
Lees ook:Sinterklaas in de leukste familiemusical
Lees ook:‘Klein Duimpje De Musical’ in première
Lees ook:Musical Doornroosje in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>