Alternate Première: Ferry Doedens als Danny Zuko in Grease de Musical!

Woensdagavond 4 november 2015 was dé avond van Ferry Doedens. In het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam, beleefde hij zijn première als Danny Zuko in Grease de Musical! In de afgelopen weken is Ferry al veel in beeld geweest. Zijn vertrek bij Goede Tijden, Slechte Tijden, zijn gezondheid en de periode die hij doorbracht in een afkickkliniek waren het gesprek van de dag.

Zoals Ferry zelf zegt: ‘Met hard werken kun je alles bereiken‘! Ontzettend benieuwd waren wij naar zijn invulling van de rol van Danny Zuko. Dat Ferry goed kan acteren en zingen, dat wisten wij al. We hebben hem eerder een paar danspassen zien doen in Wicked, als alternate van Jim Bakkum voor de rol van Fiyero. Maar we hebben hem nog nooit zo in zijn element gezien als Danny Zuko in Grease.

Afgelopen tijd hebben we Tim Douwsma kunnen zien als Danny. Aangezien wij Ferry en Tim twee heel verschillende types vinden, waren wij natuurlijk erg benieuwd of Ferry de rol anders in zou vullen. Dat doet hij ook. Tim en Ferry zijn allebei wat ze moeten zijn, de hunk van Rydell High, maar dan wel op een eigen manier. We kunnen Ferry feliciteren met een succesvolle première.

Gesteund door zijn GTST-collega’s kun je zien dat Ferry opgelucht is na de voorstelling. Zelf zegt hij daarover: “Het voelt als een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Het is zo leuk om met deze mensen samen te werken. Het gaat goed met mij.”

Ferry zal twee avonden per week de rol van Danny Zuko overnemen van Tim Douwsma.

Grease
Grease vertelt het verhaal over tieners Danny  (Tim Douwsma en Ferry Doedens) en Sandy (Vajèn van den Bosch), die samen een romantische zomer hebben beleefd. Maar nu het nieuwe schooljaar weer begint, laten de stoere Danny en de brave Sandy hun ware gevoelens niet zien in het bijzijn van hun vriendengroepen; de Pink Ladies en de T-Birds. Dat zorgt voor de nodige teleurstellingen, twijfels en andere liefdesperikelen. Een danswedstrijd brengt de twee geliefden weer samen, maar niet voor lang. Maar dan verandert Sandy op een manier die niemand had kunnen vermoeden.

Bekijk hier het slotapplaus van gisteravond!

Grease is nog tot en met april 2016 te zien in verschillende theaters in Nederland, wegens succes zijn er extra voorstellingen van 22 tot en met 30 april in RAI Amsterdam. Kijk voor meer informatie op: www.greasedemusical.nl

Foto’s: MusicalBlog

Lees ook:100.000 tickets verkocht voor de musical Grease
Lees ook:Grease: eerste foto Tim Douwsma en Vajén van den Bosch onthuld
Lees ook:Vajén van Den Bosch is Sandy in Grease
Lees ook:Eva Longoria en echtgenoot Tony Parker doen ‘Grease’
Lees ook:Tim Douwsma maakt musicaldebuut in Grease

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>