Alternate première: The bodyguard viert feest

AWoensdag 14 september bestaat de The Bodyguard precies 1 jaar. Ook neemt Nurlaila Karim op deze bijzondere dag definitief de rol van Nicki Marron over. Dubbel feest dus! Wij van Musicalblog waren er natuurlijk bij om dit heugelijke feit te vieren.

Nurlaila neemt vanavond het stokje over van Carolina Dijkhuizen als het personage van Nicki Marron. Nurlaila heeft al wel kunnen oefenen op de rol, want sinds 15 mei 2016 valt ze af en toe in. Ze heeft er zin in, zo vertelt ze na de show: “Meestal heb je een opstartperiode en dan groei je er met elkaar in. Maar ik denk dat ik nu nog meer ga groeien. Ik was steeds wel ingespeeld, maar dan ben je er weer een week uit. Je moet eigenlijk steeds weer inkomen. Nu gaat het mijn eigen rol worden en dat vind ik heel leuk!”

Een echte aanwinst
Alternate NurlailaNurlaila speelt in haar rol als Nicki Marron de zus van de bekende ster Rachel Marron (gespeeld door Romy Monteiro). Nurlaila geniet er zichtbaar van om op het podium te staan en de grote hits van Whitney Houston te zingen, zoals: ‘Run To You’, ‘Saving All My Love For You’ en ‘All At Once’. Na afloop vertelt Nurlaila enthousiast: “Om te zingen vind ik Edison lounge het leukste, want dan kan ik lekker jazzy m’n eigen ding doen” . Wij snappen dat helemaal want dit lied was ongetwijfeld haar muzikale hoogtepunt van de show. Het publiek ging dan ook helemaal uit z’n dak.
Nurlaila kan niet alleen geweldig zingen, ze is ook een bewezen actrice. Ze speelde haar rol van Nicki overtuigend en leek heel comfortabel op het podium. We vroegen haar welke scène ze nu zelf het leukst vindt om te spelen. Hierop kwam ze met een opvallend antwoord: “Die dronken scène vind ik het mooist om te doen. Die is namelijk het moeilijkst.”

Kortom, dat Nurlaila een echte musicalster is, dat wisten wij al. We hebben eerder van haar talenten kunnen genieten tijdens onder meer de musicals The Wiz, Fame, Miss Saigon en Rent, maar ook voor The Bodyguard is ze een echte aanwinst!

Verjaardagsfeest
Het was vanavond niet alleen de première van Nurlaila, het was ook een jaar geleden dat The Bodyguard voor het eerst gespeeld werd. Dit moment werd na het slotapplaus groots gevierd met bloemen en een dankwoord van Albert Verlinde. En hij heeft een nieuwtje: meer dan 500.000 mensen hebben inmiddels deze musical bezocht!

Bekijk hier de video van het dankwoord van Albert Verlinde: https://youtu.be/zSuzUSc0u9Q

The Bodyguard is exclusief te zien in het Beatrix Theater te Utrecht.

Verslag en foto’s: Dorien Pool & Nieneke Gomarus

Lees ook:Nurlaila Karim als Nicki Marron in The Bodyguard
Lees ook:Carolina Dijkhuizen in musical Bodyguard
Lees ook:Romy Monteiro breekt spaakbeen tijdens The Bodyguard
Lees ook:Nurlaila Karim en Ellen Evers in On Your Feet!
Lees ook:Première: The Bodyguard – The Greatest of All!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>