Première On Your Feet!

Vandaag is de musical On Your Feet!  in première gegaan in het Beatrix Theater Utrecht. Ook Emilio en Gloria Estefan waren aanwezig bij de première.

De musical On Your Feet! vertelt het indrukwekkende en waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen – en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De musical bevat uiteraard alle iconische Latin popsongs van Gloria Estefan en de Miami Sound Machine, zoals ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Rhythm is Gonna Get You’. Vajèn van den Bosch speelt Gloria Estefan, Jim Bakkum en Tommie Christiaan staan afwisselend naast haar als Emilio Estefan.

Lees ook:Verlenging voor On Your Feet!
Lees ook:Ook Tommie Christiaan in On Your Feet!
Lees ook:Jim Bakkum wordt Emilio Estefan in On Your Feet!
Lees ook:Vajèn is Gloria Estefan!
Lees ook:Nurlaila Karim en Ellen Evers in On Your Feet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>