Musicalreisje naar Londen winnen?

Het walhalla van de musicals is voor mij toch wel het West End in London. (onthou deze tip) Dus meteen meegedaan met de prijsvraag op visitbritain.nl, want daar kan je deze week een volledig verzorgd musicalweekend naar London winnen met onder andere 2 kaarten voor The Lion King en verblijf in een 4-sterrenhotel. En nu duimen maar…

Lees ook:The Lion King levert miljard dollar op
Lees ook:Vijf vragen aan… Danny Yanga!
Lees ook:Cast Musical meets Opera uitgebreid met Carolina Dijkhuizen en Gino Emnes
Lees ook:Win kaarten voor The Westenders!
Lees ook:Repetities Disney’s The Lion King in volle gang

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>