Win een Mamma Mia Pakket!

Dé film voor deze zomer is toch echt Mamma Mia!. Opgenomen op een Grieks eiland en de verhaallijn met een heerlijk feelgood tintje zijn de zomerse ingrediënten voor deze musicalfilm. Afgelopen week waren wij aanwezig bij de première van deze leuke film, waarbij niemand minder dan Colin Firth aanwezig was. En deze week geven wij een aantal leuke Mamma Mia! pakketten weg met onder andere vrijkaarten en leuke goodies! Hoe je deze kunt winnen? Lees verder!

Het Verhaal
Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophies huwelijk heeft donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band Donna and the Dynamos. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd.

In het dagboek van haar moeder heeft ze ontdekt dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna's verleden naar het mediterrane paradijs waar ze twintig jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en vatten oude romances opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

Mamma Mia! The Movie is vanaf 15 juli te zien in de Nederlandse bioscopen. Wordt ook lid van de Mamma Mia! The Movie-Hyve.

WIN!
Deze week maak je dus kans op leuke Mamma Mia! pakketten met hierin 2 vrijkaartjes voor de film, een t-shirt, badslippers en een badhanddoek. Om kans te maken, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Noem drie Bekende Nederlanders die vorige week aanwezig waren bij de première van Mamma Mia! in het Tuschinski in Amsterdam. (TIP: Kijk op deze pagina)

Mail je antwoord naar [email protected] met als onderwerp "Mamma Mia!". Vermeld in je mailtje tevens je naam en adres. Inzenden kan tot 14 juli a.s. 

Lees ook:TV-tip: Mamma Mia!
Lees ook:John Vooijs gaat weer trouwen… in Mamma Mia!
Lees ook:Win de DVD Mamma Mia! The Movie
Lees ook:Mamma Mia! here we go again…
Lees ook:Fotoverslag premiere Mamma Mia! met Colin Firth

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win een Mamma Mia Pakket!

 1. Anneliese de Waal

  -Edit redactie: antwoord graag per e-mail!-

    /   Reply  / 
 2. Angel - Redactie

  De prijsvraag is inmiddels gesloten. De winnaars van een Mamma Mia pakket zijn:

  Roos Bemmel
  Dianne Kloos
  Marie-José Smedeman

  Van harte gefeliciteerd! De pakketten zijn inmiddels naar jullie onderweg.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>