Win de Soundtrack van Mamma Mia!

De film Mamma Mia! The Movie heeft in vijf weken de grens van een half miljoen bezoekers gepasseerd. Van deze succesvolle bioscoop hit is uiteraard ook een soundtrack uitgebracht met alle nummers uit de film.
Net als in de musical bevat de Mamma Mia, the Movie soundtrack de hits van de populaire band Abba. Speciaal voor de film hebben de mannen achter Abba, Benny Andersson en Björn Ulvaeus, in Stockholm de nummers opnieuw opgenomen met de castleden, waaronder Pierce Brosnan en Meryl Streep. Een bijzonder album dus! Wij geven deze week een aantal exemplaren van deze leuke soundtrack weg. Hoe je deze kunt winnen? Lees snel verder…

Natuurlijk geven wij een aantal exemplaren weg op Musicalblog.nl! Om kans te maken op deze CD, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Welk nummer zingt Colin Firth in Mamma Mia?

Mail je antwoord met als onderwerp Mamma Mia naar [email protected] en vermeld in je e-mail je naam en adresgegevens. De winnaars worden uiteraard op deze site bekend gemaakt. Inzenden kan tot 5 september a.s.

Hieronder kun je de CD ook voordelig bestellen!


Mamma Mia
Original Soundtrack

Zie ook:
Mamma Mia nu ook op CD
Mamma Mia, here we go again…
Colin Firth in Nederland
Fotoverslag Mamma Mia

Lees ook:Fotoverslag premiere Mamma Mia! met Colin Firth
Lees ook:Face to Face met Colin Firth?
Lees ook:Win de DVD Mamma Mia! The Movie
Lees ook:Win een Mamma Mia Pakket!
Lees ook:Mamma Mia! breekt alle records

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>