Win de CD Knofje en het Circus

Op 26 oktober ging de voorstelling Knofje en het Circus in premiere. Knofje, bekend uit de kinderboeken van Burny Bos en de gelijknamige KRO serie, heeft dit seizoen haar eigen theatershow. De theatervoorstelling, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, wordt gespeeld door Theatergroep POP. Wij mogen deze week een aantal exemplaren van de CD met liedjes uit de voorstelling weggeven.

Vader, moeder en Knofje beleven thuis kleine avonturen. Ze spelen verstoppertje, maken pannenkoeken, spelen in bad en bouwen een tent. Oma Gooi komt regelmatig op bezoek. Met haar bijzondere uitvindingen zet ze het huis op stelten. Maar als vader vertelt dat ze morgen naar het circus gaan, zet hij de boel past echt op zijn kop. Knofje kan er bijna niet van slapen en het wordt een vreemde nacht…

Knofje en het Circus is gebaseerd op de boeken van Burny Bos. In 2001 zond de KRO de televisieserie ‘Knofje’ uit met Yvon Jaspers in de rol van de moeder van Knofje. Deze serie won in 2003 een Gouden Beeld televisieprijs in de categorie Jeugd.

Om kans te maken op de CD Knofje en het Circus, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wat is de naam van de actrice die in de televisieserie de rol van Knofje speelde?

Mail je antwoord tesamen met je adres naar [email protected]. Onder de goede inzendingen worden de CD’s verloot. De winnaars worden op deze site bekend gemaakt. Let op: slechts 1 deelname per adres en bulkinzendingen worden niet op prijs gesteld! Meedoen kan t/m 28 november a.s.

Lees ook:Win de DVD ‘The Last Song’ met Miley Cyrus
Lees ook:Win Hannah Montana prijzen!
Lees ook:Win de DVD Mamma Mia! The Movie
Lees ook:Win de Grease 30th Anniversary Deluxe Edition CD!
Lees ook:Win de DVD Hannah Montana – Best of Both Worlds in concert!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>