Win het Kinderen voor Kinderen Megaspektakel op DVD!


Op zaterdag 11 oktober j.l. barstte de Amsterdam ArenA uit zijn voegen tijdens  het Kinderen voor Kinderen Mega Spektakel!  Met gastoptredens van o.a. KUS, Ali B, Jack van Gelder en Giel Beelen, is de nieuwste Kinderen voor Kinderen groots neergezet. Vandaag zal dit Mega Spektakel ook op DVD verschijnen en je kunt hem hier winnen!

Op deze 29e editie van Kinderen voor Kinderen staan liedjes van de nieuwste CD ‘Buitenspelen’ en natuurlijk veel hits van de afgelopen 29 jaar!  Want Nederlands populairste kinderkoor heeft inmiddels al meer dan vierhonderd nummers opgenomen. Iedereen kan meezingen met hits als ‘Ik heb zo waanzinnig gedroomd’, ‘Op een onbewoond eiland’,’ De coolste DJ’, ‘ADHD’ en de ‘Kinderen voor Kinderen tune. De DVD  ‘Kinderen voor Kinderen Megaspektakel’ is vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 14,99, maar je kunt hem ook winnen op Musicalblog.nl. Wij geven deze week een aantal exemplaren weg. om kans te maken op deze leuke DVD, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Noem twee namen van bekende Nederlanders die in 1991 als kind meededen aan Kinderen voor Kinderen. (Hint: een van de twee was toen nog een jongen, maar gaat inmiddels als vrouw door het leven)

Mail je antwoord tesamen met je adres naar [email protected]. Onder de goede inzendingen worden de DVD’s verloot. De winnaars worden op deze site bekend gemaakt. Let op: slechts 1 deelname per adres en bulkinzendingen worden niet op prijs gesteld! Meedoen kan t/m 5 december a.s.

Lees ook:WIN! Plop Show De Muziekkampioen op DVD!
Lees ook:Win de DVD ‘The Last Song’ met Miley Cyrus
Lees ook:Win de Grease 30th Anniversary Deluxe Edition CD!
Lees ook:Win kaarten voor de musical Footloose!
Lees ook:Win de DVD Les Misérables – Een Onvergetelijke Muzikale Gebeurtenis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>