Win de DVD Mamma Mia! The Movie


Het was een van de best bezochtte films van het afgelopen jaar: Mamma Mia! The Movie. Mamma Mia! The Movie is een swingend muzikaal meesterwerk naar de gelijknamige wereldberoemde musicalhit. Gedragen door zijn sterrencast en de onsterfelijke popsongs van ABBA, ontpopte de film zich tot een spetterend zang- en dansspektakel, waarvan je vanaf 27 november kunt genieten op DVD. Wij geven deze week niet alleen enkele DVD’s weg, maar ook het vrolijke Mamma Mia! T-shirt! Hoe je kunt winnen? Lees snel verder…

Aanstaande bruid Sophie wil haar vader vinden voor de grote dag aanbreekt, alleen weet ze niet precies weet wie dit is. Bij het stiekem lezen van de dagboeken van haar moeder heeft ze immers ontdekt dat hij een van haar drie grote liefdes zou kunnen zijn. Achter de rug om van haar moeder, nodigt dochterlief de drie mannen uit. Maar hoezeer Sophie ook haar best doet om de drie “ongenode” gasten te verbergen, hun aanwezigheid zorgt voor hilarische taferelen met een spetterend einde. How can you resist it?

Wij geven deze week een aantal exemplaren van deze leuke DVD met veel leuke extra’s weg en ook nog een aantal Mamma Mia! T-shirts. Om kans te maken op deze leuke prijzen, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

In welk jaar werd de single Mamma Mia van ABBA uitgebracht?

Mail je antwoord tesamen met je adres naar [email protected]. Onder de goede inzendingen worden de DVD’s en T-shirts verloot. De winnaars worden op deze site bekend gemaakt. Let op: slechts 1 deelname per adres en bulkinzendingen worden niet op prijs gesteld! Meedoen kan t/m 5 december a.s.

Lees ook:Win een Mamma Mia Pakket!
Lees ook:WIN! Plop Show De Muziekkampioen op DVD!
Lees ook:Win de Soundtrack van Mamma Mia!
Lees ook:Win de DVD Hannah Montana – Best of Both Worlds in concert!
Lees ook:Win de Grease 30th Anniversary Deluxe Edition CD!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>