Win kaarten voor DI-RECT doet Tommy in de Meervaart!

Op 20 en 21 december wordt De Meervaart in Amsterdam omgetoverd tot een ware rocktempel wanneer DI-RECT langskomt voor een door regisseur Jos Thie bijzonder vormgegeven concert van The Who, gebaseerd op het in ’69 verschenen conceptalbum Tommy. Live is Tommy altijd de ultieme rockbelevenis geweest. Een uniek concert waarbij zoveel energie loskomt, dat het een ware uitputtingsslag is. Logisch dat regisseur Jos Thie en Jan Rot voor dit bijzondere theaterproject voor DI-RECT hebben gekozen. DI-RECT staat immers bekend om hun energieke live optredens. Wil jij er bij zijn op 21 december? Doe dan snel mee met onze prijsvraag!

Tommy is het meest aansprekende werk van de legendarische band The Who. ‘Frontman’ Pete Townshend schreef Tommy in 1969. Sindsdien is het talloze malen over de hele wereld opgevoerd. Het concert van The Who op het Woodstock Festival waar de band in één ruk alle nummers van Tommy speelde, behoort zonder enige twijfel tot één van de grootste concerten in de rockgeschiedenis.

DI-RECT is na vier succesvolle albums en hun energieke optredens niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. De heren stonden de afgelopen jaren in nagenoeg alle popzalen van Nederland en speelden op grote festivals als Pinkpop, Parkpop en Lowlands. Hun optredens tijdens Night Of The Proms bewijzen dat de band muzikaal een breed publiek heeft. Aan het begin van hun carrière coverde DI-RECT al eens The Who met de hitsingle My Generation.

Regisseur Jos Thie heeft een lange staat van dienst als regisseur. Sinds het begin van zijn carrière werkte hij voor uiteenlopende producties. Thie was de eerste regisseur van Dogtroep, artistiek leider van het ROTheater. Samen met Mini&Maxi werkte hij aan hun voorstelling Scherzo. Internationaal brak hij door met de wereldpremière van de musical Joe. Recent was Thie verantwoordelijk voor dé theaterhit Doe Maar. De vertaling van de nummers is in handen van Jan Rot.

DI-RECT doet Tommy staat op zaterdag 20 en zondag 21 december om 20.15 uur in de Meervaart. Kaarten zijn met 50% korting te bestellen via deze link

WIN!
Op Musicalblog.nl mogen wij deze week 3 x 2 kaarten voor DI-RECT doet Tommy op 21 december a.s. weggeven. Om kans te maken op een van de sets kaarten, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Waar en wanneer was de premiere van Di-Rect doet Tommy?

Mail je antwoord tesamen met je adres naar [email protected]. Onder de goede inzendingen worden de kaarten verloot. De winnaars worden op deze site bekend gemaakt en uiteraard ontvang je van ons een e-mail als je gewonnen hebt. Let op: slechts 1 deelname per adres en bulkinzendingen worden niet op prijs gesteld! Meedoen kan tot 12 december a.s. De winnaars krijgen uiterlijk 16 december bericht.

Lees ook:Di-Rect stopt na Tommy
Lees ook:Di-rect treed op bij Musical Awards
Lees ook:Pete Townshend werkt aan musical
Lees ook:Wordt Marcel Veenendaal de nieuwe zanger van Di-Rect?
Lees ook:René van Kooten hoofdrol in Jersey Boys

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win kaarten voor DI-RECT doet Tommy in de Meervaart!

  1. Lars

    Ik ben één van de gelukkige winnaars van de kaarten en ben gister gezellig met mijn vrouw naar ‘Di-rect doet Tommy’ geweest. We wisten niet wat we er van mochten verwachten, maar met een “het viel ons niets tegen” zouden wij het optreden van de band en de show te kort doen. Het was echt fantastisch! Bedankt voor de kaarten.

      /   Reply  / 
  2. Angel Mulder Auteur

    Superleuk om te horen Lars!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>