Win het originele NL castalbum van High School Musical!


Maandag gaan we op bezoek bij de eerste repetitiedag van de Nederlandse versie van de musical High School Musical. Maar om nu vast in de stemming te raken verloten we nu alvast een aantal exemplaren van het originele nederlandstalige musical castalbum. Lees snel verder om te weten te komen hoe jij kans maakt…

HET VERHAAL
Disney’s High School Musical gaat over twee middelbare scholieren. Troy, de populaire sterspeler van het basketbalteam, en Gabriëlla, een verlegen studiebol die nieuw is op school. Troy en Gabriëlla komen erachter dat ze een verborgen passie voor zingen delen. Als ze samen auditie doen voor de hoofdrol in de schoolmusical, zet dit de middelbare school East High op zijn kop en gaan hun medeleerlingen zich ermee bemoeien. In een poging de vaste groepjes op school bij elkaar te houden maken de ‘jocks’ (sportfanaten) en de ‘brainiacs’ (studiebollen) en zelfs de vaste leden van de toneelclub, allerlei plannen om het paar uit elkaar te houden zodat ze niet samen kunnen optreden. Maar tegen de verwachtingen in gaan Troy en Gabriëlla hun droom – en elkaar – toch achterna en weten zo de andere leerlingen te inspireren om hun eigen verrassende, verborgen talenten te laten zien.

Vanaf 10 januari in theaters door heel Nederland te zien.

Om kans te maken op het castalbum van de nederlandse tour, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie spelen de rollen van Troy en Gabriëlla in de Nederlandse musicalversie?

Mail je antwoord tesamen met je adres naar [email protected] o.v.v. HSM. Onder de goede inzendingen worden de CD’s verloot. De winnaars worden op deze site bekend gemaakt. Let op: slechts 1 deelname per adres en bulkinzendingen worden niet op prijs gesteld! Meedoen kan t/m 19 december a.s.

Lees ook:Win de DVD High School Musical 3: Senior Year
Lees ook:Repetitiedag High School Musical (foto’s!)
Lees ook:CD voor Nederlandse cast High School Musical
Lees ook:Nederlandse Troy en Gabriella bekend!
Lees ook:High School Musical weekend op Ketnet

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Win het originele NL castalbum van High School Musical!

  1. Pingback: Repetitiedag High School Musical (foto’s!) | Musical

  2. Elaine

    Waneer wordt dit bekend gemaakt?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>