Win kaarten voor de film Fame!


Fame
. Wie kent het nu niet? In de jaren ’80 werden we allemaal al verslaafd aan de serie, er kwam een film en een musical in de theaters. Jong en oud lopen weg met het verhaal van Fame. En nu is Fame terug in een nieuw, modern jasje. Vanaf donderdag 8 oktober zal de film in de bioscopen gaan draaien en wij geven een aantal kaarten weg!

Dit najaar maakt een heel nieuwe generatie kennis met het fenomeen Fame, dat begon met de ongekend populaire, Oscar® winnende dansfilm uit de jaren ’80! De gloednieuwe danssensatie vertelt het verhaal van een groep jonge, getalenteerde muziek- en dansstudenten aan de prestigieuze School of Performing Arts in New York. Hun talenten zijn verschillend, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: To become a star!

De film is compleet opnieuw uitgevonden en gesitueerd in het New York anno 2009. Natuurlijk staat Fame nog steeds bol van de trendy, hippe muziek en spectaculaire dance moves die de studenten hun felbegeerde eeuwige roem moeten bezorgen. Who’s gonna live forever? Zie ook de website www.generationfame.nl en bekijk de trailer hieronder.

Wil jij kans maken op 2 kaarten voor de film Fame? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie zong de titelsong van de originele versie van de film Fame?

DEZE AKTIE IS INMIDDELS GESLOTEN!

Lees ook:Win de Soundtrack van Fame!
Lees ook:Win de DVD en filmposter van Fame!
Lees ook:Perspresentatie: M-Lab presenteert CIRCUS!
Lees ook:Win de DVD of Blu-Ray van Step Up 3!
Lees ook:Fame: Meet the Cast!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>