Win kaarten voor The Westenders!

Eerder deze week vertelden we je al uitgebreid over The Westenders, een show met een aantal topsolisten uit de grote musicals van West End. Vanaf 5 maart tourt dit gezelschap door Nederland en wij mogen deze week een aantal kaarten weggeven!

Zes topvocalisten en hoofdrolspelers uit succesvolle musicalproducties zingen op één avond, in één show de allerbeste songs uit de grootste West End successen. Ze worden daarbij begeleid door de West End Show Band o.l.v. topdirigent Jae Alexander. Jae Alexander dirigeerde onder andere Cats, Crazy for You en is wereldwijd supervisor over alle producties van de voorstelling Oliver.

Frances Fry, Jill Nalder, Linda Jarvis, Alasdair Harvey, Andrew Newey en Shaun Kerrison brengen medleys van o.a. Hairspray, Mary Poppins, The Wiz, Mamma Mia, Beauty & The Beast, Les Misérables, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar, The Lion King en vele andere bekende musicalproducties. Vanaf 5 maart te zien in Veldhoven, Amsterdam, Rijswijk, Nieuwegein, Almelo, Helmond en Winterswijk. Voor meer informatie kijk op www.thewestenders.com

WIN!
Wij geven deze week 2 x 2 vrijkaarten weg voor een voorstelling naar keuze (met uitzondering van Amsterdam en op basis van beschibaarheid). Wil jij kans maken op twee kaarten voor een van de voorstellingen? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Tijdens welke musical werden The Westenders opgericht?
(TIP: het goede antwoord vind je hier)

DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN. KIJK HIER VOOR RECENTE PRIJSVRAGEN.

Lees ook:West End musicals naar Nederland!
Lees ook:Win de CD “Dichtbij Broadway” van Maike Boerdam!
Lees ook:Win kaarten voor de musical Footloose!
Lees ook:Win kaarten voor ‘Hair’ !
Lees ook:Win kaarten voor de premiere van ‘Les Misérables’!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win kaarten voor The Westenders!

  1. Madieke

    Bedankt voor de kaartjes voor de Westenders die ik gewonnen heb. Het is zeker een aanrader. Ontzettend mooie stemmen en de show is erg afwisselend, alle bekende musicals komen voorbij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>