Win de CD “Dichtbij Broadway” van Maike Boerdam!

We vertelden je vorige week al over die fantastische nieuwe CD van Maike Boerdam, waarop ze de meest schitterende musicalnummers zingt en enkele duetten met onder andere Freek Bartels, Simone Kleinsma en Tony Neef. Nu hebben we goed nieuws: we mogen namelijk een aantal exemplaren van dit album weggeven!

Sinds vrijdag ligt het album “Dichtbij Broadway” in de winkels en op het verschijnen van dit album werd meteen al enthousiast gereageerd door musicalfans. Binnenkort is Maike Boerdam te zien in de musical Mary Poppins, maar ze schitterende al eerder onder andere in de musicals Elisabeth, The Sound of Music, Rembrandt-de musical, EVITA en Sunset Boulevard.

Wil jij kans maken op deze schitterende CD van Maike Boerdam? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke duetten zingt Maike met Freek Bartels op het album?
(TIP: het goede antwoord is hier terug te vinden)

Mail het goede antwoord tesamen met je adres naar [email protected] o.v.v. Maike. Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 1 maart a.s. Onder de goede inzendingen worden de CD’s verloot. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Lees ook:Maike Boerdam brengt album “Dichtbij Broadway” uit
Lees ook:Maike Boerdam wordt Evita
Lees ook:Win de DVD box 125 jaar Carré!
Lees ook:Win de DVD Les Misérables – Een Onvergetelijke Muzikale Gebeurtenis
Lees ook:Win het castalbum van Anatevka!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>