Win een programmaboek van Amandla! Mandela


Namens de Meervaart maak je deze week weer kans op een leuke prijs. Je maakt namelijk, als je 2 of meer kaarten hebt besteld voor de voorstelling van Amandla Mandela op donderdag 4 maart, kans op een fotoprogrammaboek van Amandla! Mandela. We mogen er in totaal vijf weggeven! Om te weten hoe je kans kunt maken, lees verder…

Amandla! Mandela is een bijzondere primeur: niet eerder werd er een musical gemaakt over Nelson Mandela. De voorstelling laat zien met hoeveel kracht Nelson Mandela voor zijn idealen vocht en hoe hij een inspirator werd voor miljoenen. Het wordt een grootschalige, Nederlands gesproken en gezongen musical met feestelijke en dynamische muziek en dans, waarin meer dan dertig Nederlandse zangers en acteurs en Zuid-Afrikaanse muzikanten en dansers te zien zijn. Tekst en regie: Koen van Dijk, spel: Kenneth Herdigein, Sophia Wezer, Felix Burleson, Marcel Jonker e.v.a. www.bostheaterproducties.nl

WIN!
Je maakt deze week kans op een Amandla! Mandela fotoprogrammaboek. Meedoen kan als volgt: Bestel hier minimaal twee kaarten voor de voorstelling Amandla! Mandela voor donderdag 4 maart. Vervolgens mail je ons je klantnummer. Stuur deze naar [email protected] Onder de inzendingen verloten wij vijf programmaboeken. Deze ontvang je dan bij de kassa van de Meervaart op 4 maart a.s.
LET OP: het heeft dus geen nut ons te mailen zonder dat je kaarten hebt gekocht voor deze voorstelling!

Lees ook:Nederlandse Mandela-musical mag wereldwijd verkocht worden
Lees ook:Amandla! Mandela van start!
Lees ook:NOS maakt uitzendingen over Nelson Mandela
Lees ook:Warm welkom voor Zuid-Afrikaanse castleden van Amandla! Mandela
Lees ook:Kenneth Herdigein en Sophia Wezer in musical over Mandela

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>