Win de film ‘Nine’ op DVD!

Vanaf 15 juli ligt hij in de winkel op DVD en Blu-Ray, dé musicalfilm van het jaar: Nine. Met muziek om van te watertanden, prachtige choreografie, de sexy kostuums en hits als “Be Italian” en “Take It All” is de film een must voor de film- en musicalliefhebber. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij deze week enkele exemplaren weggeven op Musicalblog!

Losjes gebaseerd op Fellini’s 8,5 groeide de musical Nine uit tot een enorme grote Broadway hit. Na bioscoopsuccessen als Sweeney Todd en Mamma Mia kon een verfilming van deze musical, die zich afspeelt in Italië, niet uitblijven. Rob Marshall, die eerder de musical Chicago met veel succes verfilmde, werd aangetrokken voor de regie. Tel daarbij de sterrencast op die in de hoofdrollen schittert en de nieuwsgierigheid is gewekt.

De film kreeg maar liefst 4 Academy Awards® Nominaties in de categorieën Beste Vrouwelijke Bijrol Penélope Cruz, Beste Art Direction, Beste Kostuumontwerp en Beste Originele Song “Take It All”,  en 5 Golden Globe® Award Nominaties waaronder Beste Film, Beste Actrice Marion Cotillard, Beste Acteur Daniel Day-Lewis en Beste Vrouwelijke Bijrol Penélope Cruz.

Net voordat de opnames van start gaan voor zijn nieuwe, langverwachte project ‘Italia’, voelt filmregisseur Guido Contini (Daniel Day-Lewis) de grond onder zijn voeten verdwijnen doordat zijn liefdesleven en plotselinge gebrek aan inspiratie problemen veroorzaken. Omringd door prachtige vrouwen uit zijn heden en verleden zoals zijn muze Claudia (Nicole Kidman), zijn vrouw Luisa (Marion Cotillard), zijn minnares Carla (Penélope Cruz) en zijn moeder (Sophia Loren) trekt Guido zich terug in de beroemde Cinecitta Studios in Rome om een oplossing voor zijn problemen te vinden. Zal Guido op tijd zijn crisis onder controle krijgen om zijn geliefde project voort te zetten?

WIN!
Vanaf 15 juli is Nine verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.
 Wil jij kans maken op deze schitterende film op DVD? Mail dan het goede antwoord op de volgende vraag naar [email protected]:

Welke musicalfilm uit 1999 werd ook door Rob Marshall geregisseerd?

Mail het goede antwoord tesamen met je adres naar [email protected] o.v.v. Nine. Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 19 juli 2010. Onder de goede inzendingen worden de dvd’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragenspammers worden niet gewaardeerd en hierover zal een klacht worden ingediend. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Lees ook:Vier Oscarnominaties voor ‘Nine’
Lees ook:Cast Nine in Vogue Magazine
Lees ook:Win de DVD ‘The Last Song’ met Miley Cyrus
Lees ook:Win de Grease 30th Anniversary Deluxe Edition CD!
Lees ook:Win de CD “Dichtbij Broadway” van Maike Boerdam!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win de film ‘Nine’ op DVD!

  1. Martijn

    Zijn de winnaars al bekend? Het is de 21e…

      /   Reply  / 
  2. Angel Mulder Auteur

    Winnaars hebben inmiddels per email bericht gekregen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>