Win het boek ‘Dokter Dolittle’

Er zal niet alleen een musical over Dokter Dolittle verschijnen, maar ook een boek. Dit boek zal a.s. maandag uitgereikt worden door hoofdrolspelers Alexandra Alphenaar en Edwin Rutten in Utrecht. Maar wij geven deze week ook een aantal exemplaren weg!

Maandag 30 augustus wordt om 14.00 uur het speciale voorleesboek Dokter Dolittle gepresenteerd bij Jumbo Supermarkten aan de Ina Boudier-Bakkerhof 64 te Utrecht. Alexandra Alphenaar en Edwin Rutten, hoofdrolspelers in de gelijknamige musical, maken op spectaculaire wijze hun entree om de eerste exemplaren te overhandigen aan College Cloosterman – van Eerd van Jumbo, Rik van den Berg van Douwe Egberts en musicalproducenten Albert Verlinde en Roel Vente. Aansluitend signeren Alexandra en Edwin de eerste exemplaren die consumenten in de winkel hebben verkregen en vindt er een ballonnenwedstrijd plaats.

Ter ere van het verschijnen van dit boek mogen wij een aantal exemplaren weggeven op Musicalblog.nl. Om kans te maken op dit boek, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie speelde de rol van Dr. Dolittle in de gelijknamige film?

Mail het goede antwoord tesamen met je adres naar [email protected] o.v.v. Dolittle. Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 3 september 2010. Onder de goede inzendingen worden de boeken verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragenspammers worden niet gewaardeerd en hierover zal een klacht worden ingediend. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Lees ook:Kleine Michael Jacksons in musical Dr Dolittle
Lees ook:Win de CD Knofje en het Circus
Lees ook:Win het boek ‘Soldaat van Oranje’
Lees ook:Win de DVD Hannah Montana – Best of Both Worlds in concert!
Lees ook:Win de Grease 30th Anniversary Deluxe Edition CD!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>