Win de DVD ‘The Last Song’ met Miley Cyrus

Vanaf 29 september ligt de film THE LAST SONG op DVD in de winkels. In de hoofdrol onder meer de muzikale Miley Cyrus. Wij geven deze week enkele exemplaren weg van deze DVD!

In een klein zuidelijk stadje aan het strand, krijgt een van zijn kinderen vervreemde vader (Greg Kinnear) de kans om wat tijd door te brengen met zijn opstandige tienerdochter Veronica (Miley Cyrus), die liever thuis in New York zou zijn. Hij probeert opnieuw een relatie met haar op te bouwen via het enige wat ze gemeen hebben: muziek.

Deze hartverwarmende speelfilm over familie, eerste liefdes en tweede kansen is een oprecht verhaal dat je niet snel zal vergeten. Gebaseerd op de nieuwste bestseller van auteur Nicholas Sparks (A Walk to Remember, The Notebook).

Wil jij kans maken op deze DVD? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Door welke rol in een Disney serie werd Miley Cyrus internationaal bekend?

Mail het goede antwoord tesamen met je adres naar [email protected] o.v.v. Last Song. Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 2 oktoberr 2010. Onder de goede inzendingen worden de DVD’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragenspammers worden niet gewaardeerd en hierover zal een klacht worden ingediend. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Lees ook:Win de DVD Hannah Montana – Best of Both Worlds in concert!
Lees ook:Win Hannah Montana prijzen!
Lees ook:Maak kans op kaarten voor ‘Moviestars’ van Mariska van Kolck!
Lees ook:Win de DVD Les Misérables – Een Onvergetelijke Muzikale Gebeurtenis
Lees ook:Win de DVD ‘Love Never Dies’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>