Win 2 kaarten voor de musical ‘Je Anne’

Onze volgers op Twitter weten het inmiddels wel: wij zijn dol op spontane retweet & win acties. Deze week hebben we weer een hele leuk voor je, in samenwerking met Koninklijk Theater Carré. We mogen namelijk twee kaarten weggeven voor de allerlaatste voorstelling van de musical Je Anne op 3 mei a.s.  Dit wordt een hele bijzondere voorstelling, want Jacqueline van Maarsen, voor de oorlog de beste vriendin van Anne Frank, zal voorafgaand aan de voorstelling een lezing geven.

Hoe maak je kans op deze twee kaarten? Volg zowel @Musicalblognl als @theatercarre op Twitter en tweet de volgende zin: Ik volg @Musicalblognl én @theatercarre en maak met deze tweet kans op 2 kaarten voor de musical Je Anne op 3 mei. RT tot 27 april.

Onder de volgers die deze zin retweeten zullen wij de twee kaarten verloten. Je mag zo vaak retweeten als je wilt. De winnaar krijgt op 28 april via Twitter bericht dat hij of zij gewonnen heeft.

Je Anne is op 3 mei om 20.00 uur voor de allerlaatste keer te zien in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Ticketverkoop via www.theatercarre.nl Voor meer informatie over Je Anne kunt je terecht op www.hitmusical.nl.

Lees ook:Win kaarten voor Spamalot!
Lees ook:Win kaarten voor de musical ‘Fela!’ in Carré
Lees ook:Win op Twitter!
Lees ook:Win kaarten voor Havana Rakatan!
Lees ook:Win kaarten voor ‘The Songs from the movie SISTER ACT’ !

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win 2 kaarten voor de musical ‘Je Anne’

  1. jullietje

    gaaf ik zou daar best naartoe willen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>