Win een ‘Glee The Concert Movie’ pakket!

Op 7 december is Glee, The Concert Movie op DVD en Blu-ray verschenen. Heb je de live concerten in Londen gemist? Met deze Blu-ray en/of dvd heb je ze voor altijd bij je! Onmisbaar voor alle Gleeks en daarnaast zeker het perfecte geschenk voor alle Glee-fans! Wij geven deze week in ieder geval een geweldig Glee pakket weg!

De concerten van het Glee-team hebben Londen op stelten gezet. Duizenden en nog eens duizenden fans kwamen naar de Britse hoofdstad afgereisd om hun helden aan het werk te zien en vooral ook te horen. Het enthousiasme dat de Glee-acteurs uitstraalden is onvergetelijk! Met deze unieke concertfilm haal je de sfeer helemaal in huis: geweldige, meeslepende muziek, fantastisch in beeld gebracht, en een spektakel waar je keer op keer opnieuw naar kan kijken!

In totaal vonden meer dan veertig optredens in 21 steden plaats, en dat in vier verschillende landen. Er werden meer dan 500.000 tickets verkocht, goed voor een totale verkoop van vijftig miljoen dollar in slechts enkele weken… Dit zijn cijfers waarmee alleen de allergrootste rockbands, zoals de Rolling Stones en U2, kunnen uitpakken!

De dvd & Blu-ray bevatten maar liefst dertig minuten aan exclusieve extra’s die nooit eerder vertoond zijn, zelfs niet op het witte doek. Gleeks kunnen hun hart ophalen bij twee nieuwe (extra) songs, langere optredens, opnames van Warblers, backstage materiaal met de cast en extra’s over de meest verschrikkelijke gymlerares aller tijden: Sue Sylvester! Met andere woorden wat je niet in de bioscoop of tijdens het concert zelf hebt kunnen zien, kun je nu wel in huis halen.

Maak deze week op Musicalblog.nl kans op een supergeweldig Glee pakket met daarin:

-  de dvd
-  Glee shopper tas
-  Glee USB mike
-  Glee Bagcharm
-  I am a Gleek T-shirt

Wil jij kans maken op dit Glee-licious pakket? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Op welke zender wordt Glee in Nederland uitgezonden?

Mail het goede antwoord tesamen met je adres naar [email protected] o.v.v. Glee Movie. Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 23 december 2011. Onder de goede inzendingen wordt het pakket verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragenspammers worden niet gewaardeerd en hierover zal een klacht worden ingediend. De winnaars krijgen automatisch bericht.

De DVD is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com

Lees ook:Win seizoen 3 van Glee op DVD en een T-shirt!
Lees ook:Win het eerste album van Glee!
Lees ook:Win kaarten voor DI-RECT doet Tommy in de Meervaart!
Lees ook:AUDITIE: Musicland Productions zoekt Musicaltenor
Lees ook:Win de DVD Les Misérables – Een Onvergetelijke Muzikale Gebeurtenis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>