Win kaarten voor ‘De Winnaar’ met Jamai Loman

Twee weken geleden ging de musical De Winnaar in première in M-Lab in Amsterdam. Je kunt er tegenwoordig niet om meer om heen: de tv-talentenjachten. Mensen geven zich massaal op en doen een poging om een sterrenstatus te bereiken. Maar wat gebeurt er eigenlijk als de wereld in één klap aan je voeten ligt? De muziektheatervoorstelling De Winnaar vertelt dit verhaal. Wil jij deze week ook een winnaar zijn? Dat kan! Want wij geven twee kaarten weg voor de voorstelling van De Winnaar op 27 december a.s.

Emile is een gewone zestienjarige jongen die in één klap zijn onschuld en zijn jeugd verliest als hij een tv-talentenjacht wint. Zijn manager en chauffeur staan hem bij in deze onbekende wereld. De wereld van de glamour waar hij onbedoeld steeds dieper in verstrikt raakt.

Deze M-Lab productie is ontwikkeld in samenwerking met Henk Rijks en Jamai Loman. Het is een interactieve voorstelling waarbij telefoons voor de verandering aan mogen blijven. Net als bij talentenjachten op tv kan het publiek door middel van tweets en likes het verloop van de voorstelling beïnvloeden. Voor meer informatie over De Winnaar kijk op de website van M-Lab.

WIN!
Hoe maak je kans op deze twee kaarten voor de voorstelling van De Winnaar op 27 december a.s. Hoe anders dan via Social Media? Je kunt op twee manieren meedoen:

1. Via Twitter:
Volg Theater M-Lab én Musicalblog.nl via Twitter (als je dat nog niet deed) en plaats de volgende tweet (meerdere malen tweeten mag uiteraard!):
Ik volg @Musicalblognl en @theatermlab en misschien ben ik de winnaar van 2 kaarten voor De Winnaar. Check www.musicalblog.nl voor info.

2. Via Facebook
Like de Facebook pagina van Theater M-Lab én de Facebook pagina van Musicalblog.nl
nog leuker is als je deze actie ook nog deelt via Facebook natuurlijk!

Stuur ons vervolgens een e-mail via [email protected] met jouw naam en adresgegevens en laat ons weten of je mee hebt gedaan via Facebook of Twitter, zodat wij kunnen checken of je echt volgt of liked. Met beiden meedoen mag natuurlijk ook. Wij gooien alle deelnemers in de hoge hoed en trekken daar een winnaar uit. Meedoen kan tot en met 23 december a.s. om 12:00. De winnaar krijgt die middag nog bericht.

Foto’s: Bob Bronshoff

Lees ook:Volg Musicalblog nu ook op Facebook!
Lees ook:Win 2 kaarten voor de musical ‘Je Anne’
Lees ook:Win kaarten voor de musical ‘Fela!’ in Carré
Lees ook:Win kaarten voor Havana Rakatan!
Lees ook:WINACTIE!! Win twee vrijkaarten voor Musical Meets Opera op 6 oktober!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>