Win de DVD Footloose of een nagellakset!

Universal Pictures Benelux heeft op 7 maart 2012 de eigentijdse remake van de geliefde klassieker FOOTLOOSE op Blu-ray/DVD combo pack en DVD uitgebracht, die exclusief bij de Blokker verkrijgbaar zal zijn. Wij geven deze week een exemplaar van de DVD en een aantal nagellaksetjes weg om de release te vieren.

FOOTLOOSE bevat opzwepende dansscènes, een inspirerend verhaal en een indrukwekkende cast van opkomende sterren en gevestigde namen. De film is jong van geest en bevat aanstekelijke humor, waardoor de moderne versie van schrijver en regisseur Craig Brewer’s (Hustle & Flow) publiek van alle leeftijden aanspreekt.

Nieuwkomer Kenny Wormald is te zien als Ren MacCormack, een stadsjongen die verhuist naar het kleine dorp Bomont waar dansen uit den boze is. Met de hulp van de dochter van de burgemeester (Julianne Hough, “Dancing with the Stars”) gaat Ren tegen het verbod van de dominee van Bomont (Dennis Quaid) in en probeert het verbod af te laten schaffen. Door zijn strijd wordt het hele dorp eraan herinnerd dat dansen meer is dan jeugdige uitspatting: het is genieten van het leven. In de film zijn ook de sterren Andie MacDowell (Beauty Shop) en Miles Teller (Rabbit Hole) te zien en is een prachtige soundtrack te horen met musicalartiesten als Blake Shelton, Big & Rich, Ella Mae Bowen en vele anderen.

De FOOTLOOSE Blu-ray/DVD combo pack bevat meer dan een uur aan bonusmaterialen zoals verwijderde scènes, een terugblik op de originele film, clips over de sterren en hun dans, commentaar van Brewer, muziekvideo’s en meer.

WIN!
Deze week maak je op Musicalblog.nl kans op de DVD en een leuk nagellaksetje. We geven er een aantal weg. Om kans te maken, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie speelde de rol van Ren MacCormack in de originele versie van Footloose?

Mail het goede antwoord tezamen met je adres naar [email protected] o.v.v. Footloose. Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 15 maart 2012. Onder de goede inzendingen worden de prijzen verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragenspammers worden niet gewaardeerd en hierover zal een klacht worden ingediend. De winnaars krijgen automatisch bericht.

 

Lees ook:Win kaarten voor de musical Footloose!
Lees ook:Chace Crawford vervangt Zac Efron in Footloose
Lees ook:Win de Soundtrack van Fame!
Lees ook:Win de Soundtrack van Mamma Mia!
Lees ook:Win de Grease 30th Anniversary Deluxe Edition CD!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>