Win de DVD ‘Love Never Dies’

Op 14 maart is Andrew Lloyd Webbers Love Never Dies, het vervolg van The Phantom of the Opera, op DVD en Blu Ray verschenen. Wij geven deze week enkele exemplaren weg!

Er zijn 10 jaren verstreken en het Spook is van Parijs naar New York gevlucht. Hier leeft hij tussen de attracties en freakshows van Coney Island. Eindelijk heeft hij een plek gevonden waar zijn muziek een hoge vlucht kan nemen. Het enige wat ontbreekt is zijn geliefde, Christine Daaé. In een poging om haar te heroveren lokt het Spook Christine, haar echtgenoot Raoul en hun zoontje Gustave vanuit Manhattan naar de glinsterende, glorieuze wereld van Coney Island… en ze weten totaal niet wat hen te wachten staat…

De uitgelezen manier om Andrew Lloyd Webbers Love Never Dies te beleven is ongetwijfeld deze spectaculaire nieuwe Australische productie, opgenomen in het iconische Regent Theatre te Melbourne. Deze 120 minuten durende DVD, die ook een Making of bevat is sinds 14 maart verkrijgbaar bij onder meer Bol.com

Wil jij kans maken op deze DVD? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke twee musical-acteurs speelden de rol van de Phantom (het spook) in Nederland tussen 1993 en 1996?

Mail het goede antwoord tezamen met je adres naar [email protected] o.v.v. LND. Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 30 maart 2012. Onder de goede inzendingen worden de prijzen verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragenspammers worden niet gewaardeerd en hierover zal een klacht worden ingediend. De winnaars krijgen automatisch bericht.

Lees ook:Opvolger The Phantom gaat in drie steden in première
Lees ook:Jubileum concert ‘The Phantom of the Opera’ in de Royal Albert Hall Londen
Lees ook:Love Never Dies komt naar Hamburg
Lees ook:Meer dan 1800 “Phantoms” in de zaal
Lees ook:Win de CD “Dichtbij Broadway” van Maike Boerdam!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>