Win seizoen 3 van Glee op DVD en een T-shirt!

Glee, het internationale fenomeen, blijft in dit derde seizoen de grenzen verleggen! Beleef al het drama, de sterren en de muziek die leiden tot de diplomauitreiking! Deze ‘Glee Third Season Graduation DVD-box’ is een unieke release met nooit vertoonde exclusieve extra’s die je gezien moet hebben, een must-have voor elke Glee-liefhebber! Wij geven daarom deze week de DVD en een Glee T-shirt weg!

Het derde seizoen
De New Directions zijn gemotiveerder dan ooit en zingen de sterren van de hemel met de legendarische muzieknummers van Michael Jackson en Whitney Houston. Met uiteraard ook in dit seizoen speciale gastoptredens van sterren als Ricky Martin, Lindsay Lohan en Matt Bomer. Glee blijft een geweldig fenomeen en ook dit derde seizoen haalt alle juiste noten.

Beroemde gaststerren
Ook in het derde seizoen krijgen we weer speciale gastoptredens van supersterren als actrice Whoopi Goldberg (The Color Purple, Ghost), popzanger Ricky Martin, actrice, zangeres en tabloidfenomeen Lindsay Lohan en acteur Matt Bomer (White Collar, Flightplan, The Texas Chainsaw Massacre).

Wil jij kans maken op dit Glee pakket? Beantwoord de volgende vraag:

Welke Belgische wereldster komt ook voorbij in het derde seizoen van Glee?

Mail het goede antwoord tezamen met je adres naar [email protected] o.v.v. Glee 3. Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 14 september 2012. Onder de goede inzendingen wordt het pakket verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragenspammers worden niet gewaardeerd en hierover zal een klacht worden ingediend. De winnaars krijgen automatisch bericht.

 

Lees ook:Win een ‘Glee The Concert Movie’ pakket!
Lees ook:Lea Michele en Idina Menzel zingen Somewhere uit ‘West Side Story’!
Lees ook:Win het eerste album van Glee!
Lees ook:Win de DVD Les Misérables – Een Onvergetelijke Muzikale Gebeurtenis
Lees ook:Win Hannah Montana prijzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>