Win de DVD box 125 jaar Carré!

Koninklijk Theater Carré is voor menig musicalster toch wel dé plek om op het podium te mogen staan. Veel musicals werden al in dit schitterende theater opgevoerd. Dit jaar bestaat het Koninklijk Theater Carré 125 jaar. Om dit jubileum te vieren is de 3 DVD-box 125 JAAR CARRÉ deze week verschenen. Wij mogen een aantal exemplaren weggeven.

Het nationaal en internationaal vermaarde Koninklijk Theater Carré viert dit jaar zijn 125-jarige bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum brengt Universal Music i.s.m. Koninklijk Theater Carré en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid de exclusieve 3 DVD-box 125 JAAR CARRÉ uit. Deze DVD-box biedt een unieke compilatie van de mooiste opnames van voorstellingen en diverse andere bijzondere gebeurtenissen uit het roemruchte verleden van Koninklijk Theater Carré. Daarnaast vertellen Henk van der Meijden, Leon Ramakers, André van Duin, Herman van Veen en Joop van den Ende exclusief voor de DVD-box hun herinneringen en ervaringen.

De 3 delige DVD-box is als volgt samengesteld:

 • DVD 1 – 125 jaar Carré: Geschiedenis van een circustheater een korte documentaire over 125 jaar Carré verteld door Henk van der Meijden, André van Duin, Herman van Veen, Leon Ramakers, Joop van den Ende en Wim Visser. Circus met o.a. een interview met Henk van der Meijden en Revue & Variété met o.a. een interview met André van Duin.
 • DVD 2 – 125 jaar Carré: Cabaret
 • DVD 3 – 125 jaar Carré: Concerten en Musical

Om kans te maken op deze schitterende box, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke musical is de eerstvolgende die dit jaar te zien in in Theater Carré?
(Tip: kijk op de website van Theater Carré voor het goede antwoord)

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. 125 jaar Carré. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de DVD boxen verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 28 september 2012.

 

Lees ook:Win de DVD Rock of Ages
Lees ook:Musicalsterren aan de Pupa make-up
Lees ook:Win Les Misérables op DVD
Lees ook:Win de DVD ‘The Last Song’ met Miley Cyrus
Lees ook:Cast Les Mis achter de kassa!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win de DVD box 125 jaar Carré!

 1. martijn

  wanneer worden de winnaars geinformeerd of is dat al gebeurd. Wilde de box nl.kopen als ik hem niet heb gewonnen.

    /   Reply  / 
 2. Redactie Auteur

  De winnaars krijgen uiterlijk morgen bericht!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>