Win de DVD Rock of Ages

Sinds gisteren, 14 november, is op DVD, Blu-Ray en VOD verkrijgbaar: de musical comedy Rock of Ages. Waan je met Rock of Ages terug in de jaren ’80! Rock of Ages is gebaseerd op de gelijknamige musicalhit van Broadway. De rockhits worden in een nieuw jasje gegoten en de wervelende sterrencast maken er een waar muzikaal feest van. Een must-have film voor musicalliefhebbers!

Rock of Ages vertelt het verhaal van het plattelandsmeisje Sherrie (Julianne Hough) en de stadsjongen Drew (Diego Boneta), die elkaar tegenkomen op de Sunset Strip, waar ze beiden hun Hollywooddroom proberen te verwezenlijken. De rock ‘n’roll romance van regisseur Adam Shankman (Hairspray) wordt verteld aan de hand van hits van Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake en vele anderen. Geniet van de geweldige rocknummers, zing lekker mee en waan je weer even terug in de jaren ’80. Rock of Ages kent een ware sterrencast, waaronder Tom Cruise, Catherine Zita Jones, Alec Baldwin en Russell Brand.

Bekijk hier de trailer van Rock of Ages.

Wil jij de DVD Rock of Ages winnen? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke acteur speelde de rol van Stacee Jaxx in de originele Broadway cast (dus niet in de film!)?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Rock of Ages. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de DVD’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 22 november 2012.

Lees ook:Video: Rock of Ages met Tom Cruise
Lees ook:‘Rock of Ages’ op het filmdoek
Lees ook:Win de film ‘Nine’ op DVD!
Lees ook:Win Les Misérables op DVD
Lees ook:Win de DVD Les Misérables – Een Onvergetelijke Muzikale Gebeurtenis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>