Win kaarten voor de premiere van ‘Les Misérables’!


Op 9 januari is in Nederland dan eindelijk de langverwachte première van Les Misérables. En jij kan daar bij zijn! Wij geven deze week namelijk twee kaarten weg voor deze première!

Les Misérables is al genomineerd voor vier Golden Globes; Best Actor in a Motion Picture, Musical or Comedy – Hugh Jackman, Best Supporting Actress in a Motion Picture  – Anne Hathaway, Best Motion Picture, Musical or Comedy en Best Original Song – Suddenly.

Les Misérables is de verfilming van de succesvolle musical. De film is geregisseerd door Tom Hooper (Academy Award® winnaar voor The King’s Speech). De bekende nummers, waaronder “I Dreamed a Dream”, “Bring Him Home”, “One Day More” en “On My Own”, worden vertolkt door een internationale sterrencast, waaronder Hugh Jackman (Jean Valjean), Academy Award® winnaar Russell Crowe (Javert), Anne Hathaway (Fantine), Amanda Seyfried (Cosette), Eddie Redmayne (Marius), Aaron Tveit (Enjolras), Samantha Barks (Eponine), Sacha Baron Cohen (Thénardier) en Helena Bonham Carter (Madame Thénardier). Voor meer informatie, kijk op de website www.lesmiserablesfilm.nl

Op woensdag 9 januari a.s. vindt de Nederlandse galapremière plaats van de verfilming van de succesvolle musical Les Misérables in het Pathé Tuschinski Theater te Amsterdam. Voorafgaand aan de voorstelling zullen enkele musicalsterren uit de Nederlandse productie een aantal bekende nummers, waaronder “Mijn droom”, “Baas van het hele spul”, “Heel alleen” en “Nog een Dag” zingen. Daar wil jij natuurlijk bij zijn! En dat kan… wij geven 2 kaarten weg voor deze bijzondere Nederlandse première van Les Misérables. Ook hebben we nog twee troostprijzen met daarin twee vrijkaarten voor de film en de filmeditie van het boek van Victor Hugo.

WIN!
Wil je meedoen met deze prijsvraag? Geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke acteur, die als eerste op West End de rol van Jean Valjean vertolkte, heeft een bijrol in de film als de Bishop of Digne?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Les Mis Film. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de prijzen verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 30 december 2012. Volg Musicalblog.nl ook op Facebook: https://www.facebook.com/MusicalblogNL

Lees ook:Les Miserables live featurette nu te bekijken!
Lees ook:Win Les Misérables op DVD
Lees ook:Video: Preview Les Misérables
Lees ook:Vier BAFTA Awards voor film ‘Les Miserables’
Lees ook:Les Misérables genomineerd voor 9 BAFTA Awards

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win kaarten voor de premiere van ‘Les Misérables’!

  1. van erum maria louisa

    wil ik graag zien

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>