Win kaartjes voor Tap Factory!

Razendsnel voetenwerk, spectaculaire danschoreografieën, stoere mannen en een enorme dosis heerlijke humor. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwste, internationale tapsensatie Tap Factory. Voeg het beste van topshows als Stomp, Tap Dogs en The Blue Man Group samen en je hebt een dans- en theaterspektakel van wereldklasse! Tap Factory komt, na uitverkochte tournees door Europa en Zuid-Amerika, in december 2014 eindelijk naar Nederland en jij kunt kaartjes winnen voor de feestelijke première op woensdag 17 december!

Wat moet je er voor doen? Beantwoord de volgende vraag en stuur je antwoord* uiterlijk zondag 7 december 2014 in een mail naar [email protected]. Vergeet daarin niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden én dat je via Musical.blog komt. Misschien zit jij dan wel op 17 december in het World Forum Theater in Den Haag!

Hoe heet het enige vrouwelijke castlid van Tap Factory?

Tip: de oplossing vind je op www.tapfactory.nl!

De Nederlandse première van Tap Factory vindt, na een succesvolle tournee door Engeland, Colombia, Israël, Frankrijk, Portugal en Spanje, op 17 december 2014 plaats in het World Forum Theater in Den Haag. Daar is de voorstelling slechts tot en met 4 januari 2015 exclusief te zien.

*De winnaar krijgt automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De kaartjes zijn geldig op woensdag 17 december en kunnen niet in geld worden omgezet. Slechts een reactie per emailadres toegestaan.

Lees ook:Nieuwste Tapsensatie naar Nederland
Lees ook:Winnaar SYTYCD 2013 in internationale tapsensatie Tap Factory
Lees ook:Extra voorstellingen Petticoat
Lees ook:50% Korting op Ça Ira!
Lees ook:Daverend slotapplaus voor rentree Simone Kleinsma

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Win kaartjes voor Tap Factory!

 1. jacqueline

  Wat een super lieve en leuke actie!

    /   Reply  / 
 2. CP Bie

  lisa echkert

    /   Reply  / 
 3. CP Bie

  lisa echkert

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>