Vijf vragen aan… Ivo Chundro!


Vanavond gaat in Hoorn de musical Five Guys Named Moe in premiere. Eén van de sterren uit deze musical is natuurlijk Ivo Chundro. Niet alleen kwam hij bij het Songfestival ooit onder de jurk van Linda Wagenmakers vandaan, ook stond hij onder andere in de musicals Boyband, Aladin, Fame en was hij jurylid in het tv-programma Dancing Queen. Wij stelden de Vijf vragen aan hem…

Wie ben je, waar kennen we je van en waar ben je op dit moment zoal mee bezig?
Ik ben Ivo Chundro, musicalacteur, zanger, danser, acteur, choreograaf, je zou me kunnen kennen van verschillende musicals zoals Alladin, Honk, Fame, The Wild Party, of misschien van televisie. Op dit moment ben ik bezig met de voorstelling Five Guys Named Moe.

Wat is je favoriete musical?

Ik vind het heel erg moeilijk om één favoriete musical te noemen, dus geef ik er een paar waar ik iets mee heb: The wild party, Wicked, Aida, Carmen Cubana (check the trailer op youtube! )

Wie is je favoriete tegenspeler/speelster?

Mijn favoriete tegenspeler is Ara Halici, we hebben al een paar keer het geluk gehad om samen in een productie te spelen, Honk was daarvan zeker het hoogtepunt. In de Wild Party was het heel erg fijn met Depheney Oosterwolde die mijn vriendinnetje Mae speelde. En mijn laatste ervaring met  de Evita dames, Brigitte Heitzer en Maaike Boerdam was ook super! Wat een vakmanschap!

Wat was je favoriete rol in een musical en welke rol zou je graag eens willen spelen?

Om verschillende redenen verschillende rollen… Lelijk in Honk, omdat het zo’n lieve rol is met prachtige nummers. Tyrone in Fame omdat er weinig rollen zijn waarvoor je ECHT alles goed moet beheersen, spel zang en verschillende stijlen dans. En Che in Evita, omdat dat zo’n uitdaging was, wat een kluif! Maar geweldig om te mogen zingen en spelen.  Welke ik graag nog zou willen spelen..? Pippin staat al heel lang op m’n verlanglijstje,

Welk verhaal zou je wel eens als musical op de planken willen zien?

Tegenwoordig wordt alles een musical… En er zijn zoveel mooie verhalen dus er komen nog heel veel mooie musicals aan, denk ik.

TIP: Wil je Five Guys Named Moe met korting zien, kijk dan hier!

Lees ook:Ivo Chundro is understudy Joseph
Lees ook:Vijf vragen aan… Jerrel Houtsnee
Lees ook:Vijf vragen aan… Joel de Tombe!
Lees ook:Vijf vragen aan… Danny Yanga!
Lees ook:Vijf vragen aan… Bettina Holwerda!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>