Zes actrices in Michael Barnaart van Bergen tijdens première Mary Poppins

Gisteren wisten we al te melden dat Noortje Herlaar en Maaike Boerdam tijdens de première van Mary Poppins zondag een jurk zullen dragen van Addy van den Krommenacker zullen dragen, maar Michael Barnaart van Bergen is ook wel heel erg goed vertegenwoordigd tijdens deze première, want maar liefst zes actrices zullen een creatie van zijn hand dragen.
Brigitte Heitzer (Evita, All shook up/Love me Tender), zal tijdens de première van de musical Mary Poppins a.s. zondag in het circustheater in Scheveningen, gekleed gaan in een prachtige korte couturejurk van bosgroene zijden crêpe van de bekende Haagse modeontwerper. Renee van Wegberg (Joseph and the Amazing Technicolor
Dreamcoat
) zal te zien zijn in een spectaculaire, asymmetrische oneshoulder couturejapon met ‘fishtail’ en sierlijke zwarte strik. Sophie Veldhuizen (Op zoek naar Mary Poppins, understudy Mary Poppins) zal haar opwachting op de rode loper zondag maken in een ‘godinnen’-couturejurk in opvallende fuchsiakleurige crêpe met in de taille een cyaankleurige band van voile. Deze japon is een variatie op de finalejurk uit de show van Michael Barnaart van Bergen in januari tijdens Amsterdam International Fashion Week.

Sanne Vogel (Annie MG Schmidt, Wie is de Mol?, The Popgroep), Bente van den Brand (Tarzan, Op zoek naar Mary Poppins) en Nathalie van Gent (High School Musical) hebben alledrie een keuze gemaakt uit de prêt-a-porter-collectie van Barnaart van Bergen. Sanne draagt een zwarte robe-manteau met een subtiele satijnglans. De pofmouwtjes en de klassieke trenchcoatdetails zijn handgemaakt. Bente verschijnt in een zwarte jurk met asymmetrische halslijn en subtiel verendessin met op de schouders een glanzende krokodillenprint op kunstbont. Nathalie draagt een speels fuchsia jurkje met ‘spacy’ noppenpatroon. Kortom, alle dames zullen er morgen weer stijlvol en schitterend uitzien op de rode loper.

Lees ook:Bente en Angenita in sing off, Bente geen Mary Poppins
Lees ook:Finalisten Op Zoek naar Mary Poppins op 50PlusBeurs
Lees ook:Amir Vahidi backstage bij ‘Op zoek naar Mary Poppins’
Lees ook:Premiere Mary Poppins live bij ‘Life 4 You’
Lees ook:Twee Mary Poppins kandidaten zullen de show zondag verlaten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zes actrices in Michael Barnaart van Bergen tijdens première Mary Poppins

  1. eef

    is dit boeiend?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>