Soldaat van Oranje – De Musical is vanaf vandaag verlengd tot en met september 2018

svoVandaag is bekend gemaakt dat Soldaat van Oranje – De Musical weer wordt verlengd tot en met september 2018.  De populaire musical is momenteel toe aan haar 11e cast en avond na avond nog steeds uitverkocht.

De voorstelling speelt sinds afgelopen zaterdag in een deels vernieuwde samenstelling. Theo Martijn Wever en Alex van Bergen delen de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema. Nieuwe acteurs in deze cast zijn onder anderen Margo Verhoeven in de rol van Ada en Johnny Barendsen keert dit keer terug in de rol van Paul. Ook Debbie Korper en Wivineke van Groningen vertolkten de rol van Koningin Wilhelmina al eerder en maken nu opnieuw deel uit van de voorstelling.

Soldaat van Oranje – De Musical is een productie van NEW Productions. De voorstelling heeft sinds 2015 het theaterrecord – de meeste bezoekers uit de Nederlandse theatergeschiedenis – op zijn naam staan. Sinds de première op 30 oktober 2010 is elke voorstelling uitverkocht – gisteren de 2.338e –  en zagen al meer dan 2,5 miljoen mensen de voorstelling.

Lees ook:Valentijn Benard nieuwe Soldaat van Oranje
Lees ook:‘Soldaat van Oranje’ beleeft tweede première
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengt tot en met september 2013!
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengd t/m januari 2013
Lees ook:Cast nummer 7 van Soldaat van Oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>