De Efteling komt met nieuwe show CARO

Caro-EftelingDe Efteling komt vanaf september met een nieuwe show op de planken van haar theater. De show, CARO genaamd, wordt een visueel spektakel vol humor, muziek en acrobatiek voor de hele familie.

CARO is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Deze ‘mallemolen van het leven’ bezorgt iedere bezoeker herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling. Volgens de Efteling slaat de show ‘een nieuwe weg in’, die aansluit bij haar internationale ambities. De bezoekers, van welke nationaliteit dan ook, krijgen herkenbare momenten uit hun leven te zien.

Stanley Burleson is de regisseur van de show. ,,Ik ben enorm verheugd dat ik mijn acteer en regie-ervaring mag inzetten in de wondere wereld van de Efteling.” CARO is onder andere op weekenddagen en in vakanties vanaf september om 18.30 uur ’s avonds te zien in het Efteling Theater.

De show zal nu ook eenmalige gastrollen bieden voor kinderen. Aanmelden hiervoor is pas later mogelijk. Geïnteresseerden kunnen hiervoor de website van de Efteling in de gaten houden.

Lees ook:KINDERAUDITIE! Efteling Theaterproducties zoekt kinderen voor nieuwe show CARO
Lees ook:Efteling start zoektocht naar 1300 kinderen voor musical Pinokkio
Lees ook:Droomvlucht de Musical 
in de Efteling
Lees ook:Efteling Theater komt met musical Klaas Vaak
Lees ook:Sprookjesboom naar De Efteling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>