Audities: Nieuwe musical van STENT Producties

stent_productiesSTENT Producties organiseert voor de opvolger van de musical Voor alles een eerste keer audities. Het gaat om de eerste landelijke tourproductie van de producent. De regie is in handen van William Spaaij en het script wordt geschreven door Dick van den Heuvel.Gezocht worden worden musicalacteurs (M/V) tussen de 18 en 35 jaar oud, de speelleeftijd is 20-25 jaar. Zeer sterk in spel en (pop)zang, afgeronde HBO muziek-/musical-/theateropleiding of studerend aan een professioneel erkende opleiding. Er is tevens een stageplaats beschikbaar.

Je dient vanaf half februari tot juni 2019 beschikbaar te zijn voor deze productie. De eerste auditierondes zullen worden gehouden op 6, 7 en 9 februari. De callbacks zijn op 12 februari waarna de finals op 27 en 28 februari plaats zullen vinden. De audities zijn in Amsterdam.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan uiterlijk voor 2 februari aan door je CV inclusief foto te sturen naar [email protected]

Lees ook:AUDITIE oproep voor WE WANT QUEEN
Lees ook:Workshops zanginterpretatie van Anouk Maas
Lees ook:Workshop zanginterpretatie: April Darby
Lees ook:Audities: Castleden voor musical 9 to 5 van Albert Verlinde Entertainment
Lees ook:Auditie oproep: Cast voor musical Blood Brothers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>