Jij en Jouw Musicalster: Mirthe en Tommie Christiaan

Deze ontzettend schattige foto kregen we binnen van Mirthe. Ze vertelt over de foto: “Deze foto is gemaakt de dag na mijn verjaardag op 25-09-2011. Voor mijn negende verjaardag had ik als verrassing een kaartje gekregen om weer naar Zorro te gaan en zat lekker op rij 2 in het midden, ik ben nu 7x geweest en wil nog wel een paar keer. Ik ben ook 3x naar op zoek naar zorro geweest en was bij de finale en was toen ontzettend blij dat Tommie gewonnen had. Wat ik ook zo leuk vind is dat hij meteen naar me toe komt als hij me ziet en ook altijd zwaait op het podium naar me. Ik hoop nog heel vaak te kunnen gaan kijken.”

Wil jij ook een foto van jou samen met jouw musicalster op Musicalblog.nl plaatsen? Kijk hier voor meer info.

 

Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Inge met Brigitte Heitzer
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Loretta en Bastiaan Ragas
Lees ook:Roy van Iersel: “We piesten in ons broek van het lachen”
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Marianne en William Spaaij
Lees ook:Musicalblog.nl wenst je een music(a)al 2012!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>